MVO

MSA beseft dat omzetstijging en winst niet de enige pijlers van een gezonde bedrijfsvoering zijn. Ook wij zijn gebaat bij een gezonde (sociale) omgeving. Daarom zetten wij ons als maatschappelijk betrokken onderneming graag vrijwillig in voor regionale en nationale organisaties.

Marathon Amersfoort

MSA is een vaste sponsor van de Marathon Amersfoort.
Sinds 2012 wordt de Marathon Amersfoort elk jaar georganiseerd op de eerste zondag van juni. Naast de hele- en halve marathon is er o.a. ook een 5 km te lopen....De MSA 5 km.
Dit sportieve evenement trekt jaarlijks meer dan 5.000 deelnemers.

Op deze manier draagt MSA op een gezonde manier haar steentje bij om Amersfoort fit en gezond te houden!

Free a Girl

MSA is inmiddels al vele jaren sponsor van Stichting Free a Girl en helpt daarmee om kinderprostitutie aan te pakken. Yolanthe Sneijder Cabau en Arjan Erkel hebben in 2008 het initiatief genomen om Stichting Free a Girl op te richten. Zij geven prioriteit aan de strijd tegen kinderprostitutie. In veel landen komt commerciële seksuele uitbuiting van kinderen op grote schaal voor. Ook in Nederland zitten naar schatting meer dan 1.500 minderjarige meisjes gedwongen in de prostitutie. Free a Girl wil hen helpen uit de prostitutie te ontsnappen. Meer informatie, https://www.freeagirl.nl/

Make a wish

Make-A-Wish Nederland vervult de allerliefste wensen van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een ernstige soms, zelfs levensbedreigende ziekte. Wij zijn blij dat wij Make a Wish mogen en kunnen ondersteunen met onze kennis en diensten.
OVER ONS

Over MSA

Staat er een Marketing actie in de planning? Schakel MSA direct in! Wij begeleiden vanaf het beginstadium en nemen meteen werk uit handen. Onze ervaring is inmiddels 30 jaar groot, beschikken daardoor over een ruime ervaring, en kunnen veelgemaakte fouten direct tackelen!

Onze klanten