Direct mailing

OFFERTE AANVRAGEN

Ja. ik ben geïnteresseerd in Direct mail!

"Wij kunnen een opdracht zeer snel verwerken zonder de kwaliteit en service uit het oog te verliezen. Daag ons gerust eens uit!"
Bas Barten
Manager
msa direct mailing

Altijd het beste resultaat

  • Wij vinden Top-service normaal
  • Wij vinden dat, als je 1 x iets vraagt, het geregeld moet worden
  • Bij ons krijg je een offerte binnen een uur
  • Bij ons krijg je direct de juiste persoon aan de lijn
  • En.....niet te vergeten........wij hebben verstand van direct mail!

Waarom MSA ?

Zeer tevreden klanten

Wij vinden dat, als je 1 x iets vraagt, het geregeld moet worden.

Best denkbare service

Wij vinden Top-service normaal!

Alles is mogelijk

Daag ons gerust eens uit!

Persoonlijk

Bij ons krijg je direct de juiste persoon aan de lijn.

Waarom uw mailing via MSA versturen?

Het versturen van een (grote) direct mail kan een uitdagende taak zijn. Er zijn tal van factoren waarmee rekening moet worden gehouden, van de kwaliteit van de verzending tot de naleving van privacywetgeving. Hier komt MSA in beeld. Waarom zou u voor MSA kiezen voor het versturen van uw mailing(s)? Hier zijn enkele overtuigende redenen:

  1. Jarenlange Ervaring: MSA heeft al jarenlang ervaring in het verzorgen van kleine en grote mailings. Deze ervaring betekent dat we de nuances en uitdagingen van dergelijke projecten begrijpen en dat we keer op keer succesvolle resultaten leveren.

  2. AVG Compliant: In het digitale tijdperk is privacy van het grootste belang. MSA zorgt ervoor dat al uw mailings voldoen aan de AVG-richtlijnen.

  3. Service en Kwaliteit: Bij MSA staat de klant centraal. We zijn trots op onze onberispelijke service en de kwaliteit van ons werk. Ons team staat altijd klaar om u te ondersteunen, ongeacht de omvang of complexiteit van uw mailing.

  4. Flexibiliteit: Met MSA is alles mogelijk. Of u nu een eenvoudige mailing wilt of een complex project met meerdere variabelen, wij kunnen het aan.

  5. Scherpe Porto Tarieven: Kosten zijn vaak een overweging bij grote mailings. Bij MSA profiteert u van scherpe porto tarieven.

Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor uw volgende grote mailing, is MSA de voor de hand liggende keuze. Met onze ervaring, toewijding aan kwaliteit en klantgerichte benadering, zorgen we ervoor dat uw mailing versturen een groot succes wordt.

Onze klanten