Direct Marketing

OFFERTE AANVRAGEN

Ja. ik ben geïnteresseerd in Direct marketing!

"Naast onze eigen diensten kunnen wij ook snel schakelen bij het inkopen van adressen, drukwerk, enveloppen, gimmicks enz....!"
Ronald Schimmel
Sales Manager
Marketing acties van a tot z

Wat is direct marketing?

01

Inschakelen conceptontwikkelaar

We helpen met het inschakelen van de juiste conceptontwikkelaar. Een DM over auto's heeft een heel ander concept nodig dan een DM over een zorgproduct. Wij kennen de juiste kanalen.
02

Begeleiding bij adresinkoop

Wij hebben de juiste kanalen voor consumenten- en / of zakelijke adressen. We helpen je graag hiermee verder.
03

Inkopen drukwerk

Maak gebruik van onze voordelige tarieven bij de verschillende leveranciers van enveloppen en drukwerk. Wij kopen groot in en hebben uitstekende tarieven. Profiteer daarvan!
04

Inkoop verpakkingen

Bedrukte op maat gemaakte verpakkingen vergroten de attentiewaarde.
05

Gimmics toevoegen

Een bobbelmailing heeft een bewezen grotere attentiewaarde dan een platte envelop. Vraag naar onze ervaringen en ideeën.
06

Porto tarieven

Een flink stuk van het budget is port, maar zonder de juiste verspreider valt er helaas niets in de bus. MSA heeft volumecontracten en speciale afspraken waarvan je kunt profiteren.
Onze klanten aan het woord

Testimonials

Ik wil jullie hartelijk bedanken voor weer een top dienstverlening met het maken en versturen van de PAO brochures! Wil je mijn dank ook doorgeven aan de betrokken collega’s van MSA!

David Aerts
DHL Express Netherlands
Compensation & Benefits specialist

Ik wilde jullie nog even een compliment geven voor de uitstekende service. De tas met eten, de gedrukte materialen en de spoedleveringen, allemaal top!

Michiel de Rijk
Mylan
Head of Marketing & BUM OTC

Hoi Ronald, Ik wil jou en je collegas hierbij bedanken voor de goede service. We zijn erg te spreken over deze eerste samenwerking en ik zal je dan ook zeker weer contacteren zodra we een nieuwe folder uitbrengen. De communicatie verliep op en top...

Max Bonte
Gransier
Bedrijfsleider

MSA is onze vaste partner voor al ons verzendwerk. En we laten dat met een gerust hart aan ze over. Bijna maandelijks verzorgen ze grote partijen voor ons en dagelijks doen ze onze bestellingen op de bus. En als er dan tussendoor ook nog eens een ...

Desire Brokerhof
Creathlon
Directeur

Hoi Fred en Bas, Nog dank voor jullie harde werk en flexibiliteit van vandaag! We zijn ons er van bewust dat we veel van jullie gevraagd hebben. Erg fijn dat jullie ons hier ook vandaag weer in konden voorzien. Kind Regards / Met vriendelijke groe...

Tijn van der Heijden
Deloitte Consulting B.V.
Senior Consultant

Bij MSA zet je met een gerust gevoel projecten uit, want je kan erop vertrouwen dat alles prima geregeld wordt. Ze werken vlot en accuraat, maar vooral omdat ze met je meedenken!

Silvia Groen
Johnson & Johnson Consumer b.v.
Customer & Shopper Marketing

Sinds een paar jaar doen we zaken met MSA en we zijn erg tevreden over de kwaliteit die ze hierbij leveren. Wat vooral opvalt is dat ze bij elke mailing steeds weer scherp zijn, ook als het spoedmailingen zijn. Altijd fijn om te weten dat er toch ...

Marie-Rosanne Vink
Volkswagen Pon Financial Services
Marketingcommunicatie Adviseur

Al sinds vele jaren hebben wij, Johnson & Johnson Consumer, een intensieve samenwerking met MSA. Het feit dat MSA in staat is te voldoen aan de wensen en vaak strenge eisen van een grote internationale Health Care multinational betekent dat MS...

Bas Louwers
Johnson & Johnson Consumer B.V.
Head Customer & Shopper Marketing

Waarom MSA ?

Zeer tevreden klanten

Wij vinden dat, als je 1 x iets vraagt, het geregeld moet worden.

Best denkbare service

Wij vinden Top-service normaal!

Alles is mogelijk

Daag ons gerust eens uit!

Persoonlijk

Bij ons krijg je direct de juiste persoon aan de lijn.

Onze klanten