Opdrachtgever
Alk-Abello
Opdracht
Allergiesupport / Kerutabs
Formaat
nvt
Oplage
Dagelijks

Alk-Abello

ALK is een op research gebaseerd farmaceutisch bedrijf en wereldwijd actief, vooral op het gebied van preventie, diagnose en behandeling van allergieën. Als wereldmarktleider in allergie immunotherapie tracht ALK de levenskwaliteit te verbeteren van de vele allergiepatiënten die hun allergieklachten niet onder controle kunnen houden, door producten te ontwikkelen die op lange termijn verlichting bieden.

ALK heeft MSA ingeschakeld om voor hen Allergiesupport te begeleiden. Patienten die door hun huisarts een van de allergie medicijnen van ALK voorgeschreven krijgen kunnen deelnemen aan Allergiesupport. Tijdens de behandeling krijgen deze patienten daarmee ondersteuning. MSA belt deze patienten actief na, en is ook het eerste aanspreekpunt bij bv bijwerkingen.
De binnen MSA verantwoordelijke personen hebben allen een pharmacovigilance training gehad, en worden periodiek getoets.

Voor een ander ALK product Kerutabs, dat de vertering van lactose bevorderd, hebben wij een complete webshop (inclusief fotografie van de diverse producten) gebouwd. Dit in de volledige look and feel van hun bestaande website Kerutabs.nl. Alle dagelijkse werkzaamheden,en het volledige betalingsverkeer worden door ons uitgevoerd.

 

”Staat uw vraag er niet bij? Bel ons dan gerust. We helpen u graag verder, ons telefoonnummer is 033 25 88 690.”
Samantha van Duik
Secretariaat

Onze klanten