Feelgood Food!!

Voor ons is niemand een nummer. Wij geven iedereen de service die zij prettig vinden en houden onze ogen open voor de wereld waarin we leven. Dat lijkt de normaalste zaak van de wereld, maar helaas geldt dat niet voor iedereen.

Daarom steunen wij de stichting Free a Girl, waarvan Arjan Erkel en Yolanthe Sneijder Cabau bekende voorvechters zijn. In de brandhaarden van deze wereld beschermt Free a Girl kinderen tegen geweld, uitbuiting, mishandeling en discriminatie. Het bevrijdt kinderen uit gedwongen prostitutie, re-integreert ze en tracht mensenhandelaren en pooiers veroordeeld te krijgen.

Voor niets gaat echter de zon op. Om te strijden is geld nodig, veel geld. Als zakenvrienden is ons gevraagd hiervoor met ideeën te komen. Vrijwel direct mondde dat uit in een kookboek. Niet het zoveelste, maar een uniek boek, dat de crème de la crème van culinair Nederland en Free a Girl direct omarmden. TV-koks Ramon Beuk en Mathijs Vrieze, hoofdredacteur van Jamie Magazine, Beanca de Goede, Smulweb Kookcollege en tal van filmers, fotografen, tekstschrijvers en drukkers werkten er belangeloos aan mee.

Alle ambassadeurs van Free a Girl: Yolanthe Sneijder Cabau, Wesley Sneijder, Froukje de Both, Jim Bakkum, Bettina Holwerda Bakkum, Arjan Erkel, Vivian Reis, Glennis Grace, John Ewbank en Wimmy Hu (The Red Sun) hebben de kooksessies voor hun rekening genomen.

Dit prachtige kookboek is nu al online te bestellen op Free a Girl Kookboek en het boek is leverbaar vanaf 4 november as. Een inkijkexemplaar staat op: Feelgood Food

De volledige opbrengst van dit boek gaat naar Free a Girl

Meer nieuws

Onze klanten